„U” Cluj începe noul sezon din Liga Florilor cu o deplasare la Buzău

Noul sezon competițional 2019-2020 al Ligii Florilor debutează în acest weekend, iar meciurile primei etape au fost programate sâmbătă și duminică. 

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea va juca pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău. Meciul este programat sâmbătă, 31 august, de la ora 18:00, în  Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău.

„Începem campionatul pe terenul unei echipe ce sezonul acesta s-a întărit foarte mult și care speră în acest an la clasarea în partea superioară a ierarhiei. Știm că SCM Gloria Buzău a transferat nu mai puțin de 6 campioane naționale în sezonul trecut, dar suntem încrezători. Și echipa noastră este mai puternică decât în sezonul precedent și sperăm că și mai unită. Sincer, cred că în prima etapă aici va fi secretul…. Echipa mai unită va avea șansa de partea ei!!! Am mare încredere în fetele noastre pentru că s-au pregătit fără reproș și știu că și ele își doresc mai mult de la noul sezon. În concluzie, abordăm cu maximă încredere jocul de la Buzău”, a declarat antrenorul universitarelor, Alin Bondar, pentru site-ul oficial, u-cluj.ro.

Prima etapă a Ligii Florilor programează următoarele partide:

Sâmbătă, 31 august

CS Minaur Baia Mare – CS Maăgura Cisnădie    ora 11:00
AHCM Slobozia – CSM Slatina    ora 12:00
SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila   ora 12:30
CS Rapid București – ASC Corona 2010 Brașov    ora 12:30
SCM Gloria Buzău – CS ”U” Cluj-Napoca    ora 18:00

Duminică, 01 septembrie

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – SCM Craiova     ora 11:00
HC Zalău – CSM București    ora 15:30

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *