CFR Cluj, învinsă de Astra Giurgiu după un meci cu scântei, cinci goluri, două eliminări și două penalty-uri! Petrescu, trimis și el în tribună!

Campioana României, CFR Cluj, a suferit prima înfrângere în acest sezon competițional, după ce a fost învinsă cu scorul de 3-2 (1-1), într-o partidă care a contat pentru etapa a 8-a a Ligii I.

Feroviarii clujeni au deschis scorul prin Adrian Păun din pasa lui Costache (27), dar giurgiuvenii au restabilit egalitatea dintr-un penalty transformat de Radunovic (38), rezultat la pauză.

Colericul antrenor al CFR-ului, Dan Petrescu, a fost eliminat și el în minutul 23 după ce a făcut scandal și l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu.

În debutul reprizei a doua, Astra a dus scorul la 2-1 prin Vasile Gheorghe în minutul 57. Un minut mai târziu, Camora a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat după ce a comis un gest stupid și l-a lovit cu o sticlă de apă de arbitrul de margine Cătălin Popa (58). Lucrurile s-au complicat pentru CFR după ce și portarul Cosmin Vâtcă a fost eliminat în urma unei faze în care l-a lovit în cap pe Radunovic (62). Giurgiuvenii au primit al doilea penalty, iar Radunovic a bifat „dubla” de la 11 metri și a dus scorul la 3-1.

CFR a redus din diferență prin Păun în prelungirile partidei, stabilind scorul final la 3-2.

CFR Cluj rămâne cu 17 puncte și ocupă locul 2 în Liga 1, iar etapa viitoare va primi vizita formației FC Voluntari, în 13 septembrie.

Echipele de start:

Astra Giirgiu:  Kitanov – Bruno, Graovac, G. Tamaș, Radunovic – Crepulja, G. Simion, G. Șerban – V. Gheorghe, Tounkara, M. Răduț
Rezerve: Lazar, Dima, Biceanu, Begue, Budescu, Brito Silva, D. Graur
Absent: Alibec (accidentat) 
Antrenor: Dan Alexa 

CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu, Burcă, Cestor, Camora – Itu, Hoban, Ad. Păun – M. Pereira, V. Costache, L. Traore
Rezerve: A. Rus, Butean, Pașcanu, Djokovic, Y. Sylla, Golofca, Omrani
Absenți: Culio, Vinicius (accidentați) 
Antrenor: Dan Petrescu 

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț) și Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) 

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *