Cristi Dulca, după eșecul cu Metaloglobus: „Este o situaţie destul de grea. Trebuie să se schimbe ceva”

Antrenorul Universității Cluj, Cristian Dulca, a comentat situația echipei pe care o pregătește după a treia înfrângere consecutivă, ajunsă la retrogradare după primele cinci etape, având patru înfrângeri și o victorie.

Multe explicaţii nu sunt de dat. În această săptămână ne-am antrenat doar două zile pentru că am avut probleme foarte mari după ultimul meci, în care am avut 12 jucători, inclusiv din stafful tehnic, cu probleme medicale, o enterocolită. Toțo s-au simţit foarte rău. Nu pot să pun acest rezultat pe seama acestui lucru. Nu pot să-mi dau explicaţii. Este o situaţie destul de grea. Trebuie să se schimbe ceva. Nu pot să îmi explic, pentru că în prima repriză am jucat foarte bine, am avut ocazii, am dominat jocul. Pot să spun că şi în a doua repriză am dominat jocul. Am primit acel gol dintr-o lovitură liberă în care s-a plimbat mingea pe bară şi nu am fost atenţi. În a doua repriză, la fel.

Am luat un gol în debutul reprizei a doua şi nu am reuşit să marcăm. Chiar dacă jucătorii au avut atitudine şi pot să spun că am întâlnit o echipă cu mulţi jucători buni, care au jucat în Liga 1, pe acest teren, foarte prost, zic eu, dar nu mai e loc de scuze. S-a pierdut acest joc. E o situaţie foarte dificilă„, a declarat Dulca la DigiSport.

Dulca: „Trebuie să se facă ceva

Trebuie să se facă ceva. Nu ştiu, la nivel de conducere, la nivel de echipă, dar trebuie făcut ceva. Ce să urmeze? Trebuie văzută situaţia, să vină toată lumea lângă echipă, cei care sunt în conducere. Să se stabilească anumite lucruri, de văzut ce jucători mai putem să aducem în aste două zile şi vedem în continuare. Eu aş fi ultima problemă la club, pentru că eu clar am venit să lucrez, şi mi-am dorit, şi nu am crezut că se poate ajunge aici. S-au făcut multe schimbări. Asta e o altă discuţie. Dar vom vedea„, a completat Dulca.

Universitatea Cluj a pierdut al treilea meci consecutiv sâmbătă, 31 august, scor 2-0, în deplasare, pe terenul formației Metaloglobus București, după „dublă” semnată de Ovidiu Herea și ocupă locul 17 în eșalonul secund, cu trei puncte.

Etapă viitoare, „studenții” se vor duela pe teren propriu, la Mureș, cu UTA Arad, vineri, 6 septembrie, de la ora 19.30.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *