„U” Cluj a reușit să obțină amânarea meciului de vineri cu UTA Arad

Universitatea Cluj a reușit să obțină amânarea meciului pe care trebuia să îl dispute vineri, 6 septembrie, pe teren propriu, la Târgu Mureș, de la ora 19:30, cu UTA Arad, în etapa a 6-a a ligii secunde, din cauza convocării a doi jucători la primele reprezentative ale României, portarul Cosmin Dur-Bozoancă la U21, respectiv Tudor Telcean la U19.

Partida cu arădenii ar fi trebuit să se desfăşoare la Târgu Mureş, fără spectatori, din cauza sancţiunii primite după barajul cu FC Hermannstadt.

Această amânare a fost posibilă datorită faptului că FRF a modificat recent regulamentul, iar un club poate solicita să nu joace în cazul în care are doi jucători convocaţi la naţionale, nu trei cum era până acum. „U” Cluj se încadrează la această regulă în prezent.

Cel mai probabil, meciul cu UTA va fi amânat pentru luna noiembrie, aşa cum se va întâmpla şi în cazul jocului Petrolul – FK Csikszereda, care ar fi trebuit să se dispute în etapa a 5-a, însă a fost amânat pentru a proteja gazonul de pe „Ilie Oană”, acolo unde urmează să joace România cu Malta.

Reprogramarea meciului îi dezavantajează pe arădeni. Meciul dintre ”U” Cluj şi UTA nu se va mai juca la Târgu Mureş, ci pe Cluj Arena, cu spectatori. Până atunci, clujenii îşi vor ispăşi cele patru etape în care nu au voie să joace cu public pe teren propriu.

În urma acestei amânări, programul etapei a 6-a a Ligii 2 a suferit modificări. Astfel, vineri, de la ora 19:30, în schimbul derby-ului „U” Cluj – UTA a fost mutat meciul CS Mioveni – Metaloglobus, care era programat iniţial să aibă loc sâmbătă, de la ora 11:00. Acesta va fi televizat acum. În rest programul rundei rămâne la fel.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *