Al doilea amical pierdut în Serbia pentru U-BT Cluj

Baschetbaliștii de la U-BancaTransilvania au pierdut luni seara al doilea amical din stagiul de pregătire din Serbia, cu formația Mega Bemax Belgrad, scor 98-93. Partida a avut loc în capitala Serbiei, acolo unde formația noastră dispută mai multe meciuri de verificare.

Primul sfert al confruntării a fost echilibrat, astfel că după 10 minute tabela indica egalitate, 21-21. Adversarii au fost mai inspirați în partea secundă și au intrat la cabine sub adăpostul a trei lungimi, 49-46. 

Duelul s-a desfășurat sub semnul echilibrului și după pauză, iar sârbii au impresionat prin aruncările de la distanță, înregistrând un procentaj de 48% la acest capitol la finalul partidei. De partea cealaltă, clujenii s-au ținut aproape până la finalul meciului, când s-au recunoscut învinși.

Patrick Richard astrălucit împotriva celor de la Mega Bemax, înregistrând 27 de puncte, 9 pase decisive și 9 recuperări. Darko Planinić a adăugat 17 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Karlo Žganec s-a remarcat prin 16 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții.Tot 16 puncte a pus pe tabelă și Donatas Tarolis, alături de 7 recuperări și 3 intercepții. 

Artis Ate a ieșit în evidență prin 12 puncte, 4 assist-uri, 3 recuperări și 3 intercepții, în timp ce Andrei Calnicenco a strâns 5 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Au mai evoluat Ștefan Grasu, Rareș Uță și Andrei Mureșan.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *