Falub, băgat în „ședință” de fani la revenirea la „U” Cluj. Mircea Cojocaru a condus antrenamentul de azi, iar „afacerea” cu Dinu „Vamă” a căzut

Anunțat astăzi oficial ca noul antrenor al Universității Cluj, așa cum Sportul Clujean a anunțat în exclusivitate, Adrian Falub a supervizat de pe margine antrenamentul din această după-amiază condus de „secundul” Mircea Cojocaru.

Îmbrăcat casual la cămașă, Falub a avut și un dialog despre viitorul echipei și șansele de redresare, timp de câteva minute, cu un grup de trei suporteri, la marginea terenului, departe de Cojocaru și restul echipei, după care a revenit pe bancă și a urmărit antrenamentul alături de Cristi Pojar.

La antrenamentul de azi a participat și ultima achiziție a clubului, portarul Alpar Tordai, venit sub forma de împrumut de la FC Viitorul.

Alpar Tordai, ultimul transfer la „U” Cluj

Astfel, odată cu aducerea lui Adrian Falub pe banca lui „U” s-a anulat orice șansă ca Dinu Gheorghe să devină noul manager al echipei, acesta dorind să numească un antrenor din sfera lui de influență. Așadar, telenovela cu <Dinu Vamă la „U”> s-a încheiat oficial.

Falub va fi și manager sportiv

Pe lângă funcția de antrenor principal, Falub va avea și atribuții de manager sportiv.

Adrian Falub (48 de ani) este, începând de astăzi, noul antrenor principal al FC Universitatea Cluj, preluând totodată şi responsabilităţile funcţiei de manager sportiv

Adrian Falub a îmbrăcat tricoul alb-negru în perioada 1989-1996, respectiv 1997-1998. A debutat ca antrenor tocmai la Universitatea, în sezonul 2006-2007, când a reuşit promovarea în Liga 1, dar a condus-o şi în 2015, an care a marcat participarea „Şepcilor roşii” în finala Cupei României după o pauză de cinci decenii. S-a întors pe banca tehnică a echipei sale de suflet în septembrie 2017, reuşind o nouă promovare, de această dată în eşalonul secund.

De-a lungul carierei a mai pregătit formaţiile Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Politehnica Iaşi, UTA Arad (două mandate), Al Urooba (Emiratele Arabe Unite) respectiv Concordia Chiajna (două mandate).

Mult succes, Adi! Haide „U”!”, a fost anunțul postat pe site-ul oficial.

„U” Cluj a ajuns pe locul 17 în Liga a 2-a, cu trei puncte după primele cinci etape din actualul sezon.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

One thought on “Falub, băgat în „ședință” de fani la revenirea la „U” Cluj. Mircea Cojocaru a condus antrenamentul de azi, iar „afacerea” cu Dinu „Vamă” a căzut

  1. Vladimir Cinezan septembrie 5, 2019 at 12:26 pm

    Ştiu cum „fierbe” Adi Falub pentru „U” şi cât de afectat a fost la îndepărtarea sa pentru a face loc lui Lobonţ, aşadar trebuie să aibă mână liberă pentru a readuce echipa pe linia de plutire, cât mai departe de locurile din coada clasamentului. Împreună cu Mircea Cojocaru şi Cristi Pojar suntem siguri că se vor găsi soluţiile viabile şi jucătorii de care echipa mai are nevoie pentru lupta la baionetă care urmează. Aşteptăm şi folosirea unor juniori din pepiniera proprie pentru a se alcătui un lot competitiv, de viitor. Succes, Adi ! Inima sus, „U” !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *