VICTORIE la debutul în noul sezon al Superligii pentru rugbyiștii de la „U” Cluj

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj a început cu dreptul sâmbătă, 7 septembrie, noul sezon al Super-Ligii Naționale, obținând o victorie la zece puncte diferență în fața formației Tomitani Constanța, scor 34-24, într-o partidă disputată pe stadionul „Mihai Naca”.

Clujenii au dominat autoritar prima repriză pe care au încheiat-o în avantaj, scor 22-10, iar partea a doua s-a mai echilibrat, gazdele forțând întoarcerea rezultatului. Tomitani au câștigat repriza secundă cu scorul 14-12, însă insuficient pentru a întoarce soarta partidei adjudecată de alb-negrii pregătiți de Horea Hîmpea și Cristian Săuan.

Pentru Universitatea Cluj și-au trecut numele pe lista marcatorilor Cristian Murgoci, care a reușit să înscrie 4 eseuri, Harasim (un eseu), Melniciuc (două transformări și o lovitură de pedeapsă) și Ionuț Mazăre (o transformare).

În etapa viitoare, rugbyștii clujeni vor primi sâmbătă, 14 septembrie, vizita celor de la Dinamo București, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *