Ziua de naștere a lui Remus Câmpeanu, simbol ”U”-ist

Clubul Universitatea Cluj anunță că astăzi este ziua de naștere a unui simbol al echipei de fotbal, Remus Câmpeanu.

Fost jucător, fundas lateral, și conducător, Remus Câmpeanu împlinește astăzi o frumoasă vârstă.

Acesta a făcut parte din echipa care a învins în finala Cupei din 1965 pe Dinamo Pitești, a fost marcatorul unui gol. Al doilea i-a aparținut lui Ivansuc, altă legendă a clubului.

Cupa României fiind singurul trofeu din panoplia clubului universitar.

“Copil fiind, veneam acolo, în tribună, cu fraţii mei mai mari. Eu eram cel mai mic dintre ei şi mergeam împreună la stadion. Aşa m-am îndrăgostit de Universitatea Cluj, rămânându-i alături, peste timp, şi la bine şi la rău”, sunt vorbele celui care, într-o noapte fierbinte de iulie, 1965, la Bucureşti, nu doar că reuşea să scuture plasa celor de la Dinamo Piteşti, dar avea şi să ridice Cupa României deasupra capului, intrând direct în istorie. Sunt, de asemenea, cuvintele omului care a învățat generații întregi de fani, cărora le-a câștigat iubirea și respectul, ce înseamnă dragostea pentru Simbol.”, au scris oficialii clubului Universitatea pe pagina oficială de Facebook.

Remus Câmpeanu, îngrijorat, pe Cluj Arena

La mulţi ani, lui Remus Câmpeanu!

Vă oferim filmarea cu golul lui Nea Remus din legedara victorie din finala Cupei și a lui Ivansuc, urmat de eternul imn studențesc Gaudeamus Igitur

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *