Bine sau rău pentru ”U” Cluj? Studenții vor juca meciul de la Craiova pe noul stadion „Ion Oblemenco”

Primăria Craiova anunță că și-a dat acordul ca echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948 să joace meciul cu U Cluj pe stadionul „Ion Oblemenco”, conform Jurnalul Olteniei. Primăria a trimis o informare către FC U Craiova prin care e anunțată de decizia finală. 

„Referitor la solicitarea dumneavoastră, înregistrată la Primăria Municipiului Craiova, vă transmitem acordul autorității locale, în calitate de proprietar al obiectivului Complex Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal, privind desfășurarea meciului de fotbal în cadrul șaisprezecimilor Cupei României la fotbal, programat de către Federația Română de Fotbal, între echipele U CRAIOVA și U CLUJ”, se arată în comunicatul Primăriei, scrie cotidianul de specialitate Gazeta Sporturilor.

E o premieră la Craiova, unde echipa FC Universitatea 1948, din Liga 3, se afla in conflict deschis, prin patronul Adrian Mititelu, un scandalagiu recunoscut, cu CS Craiova, echipă de Liga 1, echipa Primăriei, unde antrenează Victor Pițurcă, manager e Sorin Cârțu si președinte e Marcel Popescu

„Șaisprezecimile” Cupei se vor disputa între 24 și 26 septembrie, pe terenul formațiilor venite din urna B, primele din listă, într-un singur tur. În caz de egalitate se vor disputa două reprize de prelungiri, apoi lovituri de departajare.

sportulclujean

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *