RUGBY: „U” Cluj a bătut Dinamo și a ajuns la a doua victorie consecutivă în Superligă!

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco Cluj a ajuns la a doua victorie consecutivă în acest sezon competițional din Superliga Națională, după ce s-a impus, sâmbătă, 14 septembrie, în fața lui Dinamo București, scor 28-20 (3-10), într-o partidă care a contat pentru etapa a 3-a și s-a disputat în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

După o primă repriză de coșmar în care bucureștenii aveau un avantaj de 3-10, rugbyiștii pregătiți de Horea Hîmpea și Cristian Săuan au ieșit mult mai determinați de la vestiare și au reușit să întoarcă soarta partidei. Cristian Murgoci a semnat două eseuri și Toma Vlad unul, dintre care două dintre acestea fiind transformate.

Dinamoviștii nu au mai reușit să revină și au fost nevoiți să se recunoască învinși de rugbyiștii universitari, care ajung astfel la a doua victorie consecutivă în campionat.

Următorul meci oficial în campionat pentru rugbyiștii clujeni va fi la sfârșitul săptămânii viitoare, la Buzău.

Foto © Brădeanu Photography

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *