Veste bună pentru „U” Cluj! Atacantul Cristi Gavra s-a refăcut și va juca cu Petrolul

EXCLUSIV. Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a primit o veste bună după eșecul suferit sâmbătă, la Călărași, cu Dunărea, scor 3-2. Atacantul Cristian Gavra s-a refăcut complet după accidentarea suferită la coapsă și va reveni la antrenamentul de astăzi din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Gavra a suferit o accidentare la coapsă, la fel și atacantul Dorin Goga, însă acesta din urmă s-a refăcut mai rapid și a revenit pe teren dar a ieșit, din nou, accidentat, la pauză, în meciul cu Călărași. În acest moment nu se știe exact la ce s-a accidentat Goga, dacă e recidivă sau alt tip de acccidentare.

Astfel, Gavra, golgheterul universitarilor din sezonul trecut va face parte din lotul echipei pentru partida cu Petrolul Ploiești din weekendul viitor, de pe Cluj Arena și pentru meciul cu FC U Craiova, din deplasare, contând pentru șaisprezecimile Cupei. La ”U” va reveni și Rafa, eliminat în Cupă ma Sîntion.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *