Dan Petrescu, după victoria cu Lazio din Europa League: „E o victorie mare pentru club si pentru fani”

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat la finalul meciului câștigat cu Lazio Roma, scor 2-1 (1-1), obținută joi, 19 septembrie, pe teren propriu, prin golurile reușite de Ciprian Deac din penalty și Omrani, că formația sa a meritat victoria mai ales după repriză secundă.

În primul rând în prima repriză Lazio a fost mai bună, cred că și din prisma faptului că am schimbat sistemul, am fost puțini pierduți în spațiu. Ei au marcat un gol norocos, după care am avut penalty-ul meritat, chiar dacă am mai avut unul înainte pe care arbitrul nu l-a văzut.

La pauză le-am spus că nu îmi place de niciun jucător. Omrani a intrat ca atitudine bine în teren, ca realizări nu prea bine, pentru că a avut niște ocazii mari pentru că la nivelul acesta să joci cu o echipă din Italia și să ai asemenea ocazii e greu. Mă bucur pentru echipa și pentru el că a marcat, dar per total în repriza a doua meritam victoria. E o victorie mare pentru club și pentru fani”, a declarat „Super-Dan” în conferința de presă la finalul meciului cu Lazio.

Petrescu spera să vină mai mulți spectatori la această partidă.

Rezultatele au fost foarte bune de când sunt eu la CFR, nu cred că rezultatele sunt motivul pentru care nu a venit prea multă lume la meci, probabil frigul a fost de vină. Cam așa e la noi, dar per total mă așteptam și eu la mai mulți spectatori. Cu Rennes acasă sperăm să vină cât mai multi oameni”, a completat antrenorul.

Despre meciul cu FCSB

Nu avem timp să ne bucurăm pentru această victorie, mai ales eu care trebuie să pregătesc meciul. I-am rugat pe jucători să meargă acasă, să aibă grijă ce bea și ce mănâncă, eu trebuie să mă gândesc cu ce echipă să joc cu FCSB. Trebuie să facem o figură frumoasă, jucăm pe cel mai mare stadion din România, cred că va veni multă lume. Din păcate nu cred că prea mulți jucători care au jucat astăzi vor evolua și cu FCSB. Din fericire avem un lot valoros si oricine va intra va da totul pe teren”, a declarat Petrescu.

Petrescu le-a răspuns contestatarilor

Eu trebuie să îmi fac meseria, să câștig meciul, să vorbească fiecare ce vrea. Ar fi culmea să mai zică cineva că sezonul acesta am fost defensivi la cate goluri am marcat„, a completat „Bursucul”.

Petrescu: „Aș face o poza la clasament și aș vrea sa rămână așa”

Sincer m-am gândit la tot ce poate să se întample dupa meci și dacă pierdem, dacă se întâmpla ceva rău, le-am spus și jucătorilor că eu voi fi vinovatul principal. De asemenea dacă ai puțin noroc va iesi bine. Jucatorii au inteles ca in repriza a doua trebuie sa fie mai agresivi.

Aș face o poza la clasament și aș vrea sa rămână așa”, a declarat antrenorul campioanei.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *