Simone Inzaghi, după înfrângerea suferită de Lazio în Gruia: „Sunt convins că vom câștiga grupa”

Antrenorul lui Lazio, Simone Inzaghi, a declarat că echipă sa ar mai fi meritat un gol în Gruia și e convins că vor câștiga grupa chiar și după acest eșec în fața CFR-ului, scor 2-1 (1-1).

Există deziluzie după această înfrâgere, am fi meritat încă un gol, acel 11 m a fost inexistent, al doilea gol ni l-am dat singuri, erorile sunt periculoase și trebuie să fim atenți.

Sigur trebuie să ne îmbunătățim strategia, ca antrenor consider că am consteruit pe teren, dar dacă nu dai gol nu câștigi. Sunt convins ca vom trece de grupă.

Am avut puțin timp la dispoziție, au fost erori, în prima repriza am jucat mai bine. Sunt încrezător, jucătorii stau bine în teren și cred că ne vom îmbunătăți jocul.

Dan Petrescu a jucat 5-3-2, ambele echipe au fost puternice, dar există și returul și în ciuda acestui rezultat mergem mai departe„, a declarat Inzaghi.

CFR Cluj s-a impus joi, 19 septembrie, în fața lui Lazio, scor 2-1 (1-1), în prima etapă a grupelor Europa League.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *