Handbalistele lui „U” Cluj au plecat învinse fără drept de apel și de la Brăila

Fără „creierul” echipei Mihaela Ani-Senocico pe teren, plecată de la „U” Cluj după o ceartă cu antrenorul Alin Bondar, handbalistele universitare au suferit o nouă înfrângere categorică și fără drept de apel pe terenul formației HC Dunărea Brăila, scor 33-25 (18-14), în etapa a 5-a din Liga Florilor și rămân fără nicio victorie în acest debut de sezon 2019-2020.

Brăilencele s-au instalat la conducere pe tabelă încă din startul meciului și nu au mai cedat până la final, controlând autoritar confruntarea cu „U”, alb-negrele nefiind capabile să opună rezistență și să le pună probleme prea mari gazdelor.

Cu un lot subțire și format în special din tinere jucătoare fără experiență, tot greul a rămas pe pivotul Florina Chintoan, rămasă cea mai experimentată din lotul „studentelor”, însă „Roza” nu poate să țină singură în spate o echipă întreagă, iar adversarele au reușit să o anihileze foarte bine. Nici Diana Lazăr, o altă handbalistă cu experiență pe care se bazează „U” în acest sezon, nu a reușit să își creeze prea multe situații de a înscrie, iar dacă o echipă cu tradiție pe semicerc ca și Universitatea a ajuns să stea în două jucătoare e grav.

Marcatoarele lui „U” Cluj au fost următoarele (goluri/aruncări) (de la 7 m):

Chintoan 5/7, Lazar 4/7, Necula 4/7 (2), Gandulfo 4/10, Preda 2/2, Moraru 2/3, Pica 2/4, Boian 1/2, Dindiligan 1/4.

Etapa viitoare, „U” Cluj va primi vizita formației CSM Slatina.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *