CUPA ROMÂNIEI. „U” Cluj a plecat la Craiova, cu Gavra revenit după accidentarea din meciul cu Petrolul

Șaisprezecimile Cupei României programează mâine un meci de tradiție între „studenții” clujeni de la „U”, care evoluează în Liga a 2-a și FC U Craiova 1948, echipă de liga a 3-a patronată de controversatul Adrian Mititelu.

Este de notorietate conflictul acestui cu cealaltă echipă a Craiovei, CS Universitatea Craiova, supranumită „Craiolguța”, pentru că e creația fostului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu și a unor foste glorii craiovene, intrate în conflict cu Mititelu. CSU joacă în Liga 1 și e una din echipele bune ale campionatului.

„Studenții” clujeni au avut duminică după masă antrenament și azi au plecat la Craiova. Partida se desfășoară într-o singură manșă, eliminatorie.

A revenit Gavra, Goga revine cu Csiksereda

Vești bune din tabăra clujeană.

Universitatea nu are suspendați pentru meciul cu FC U Craiova. Revine în lot, după o accidentare în meciul cu Petrolul Ploiești din campionat, golgeterul Cristian Gavra, marcatorul unui gol senzational, care a turnat plumb în picioarele elevilor lui Flavius Stoian.

Nu va juca marți atacantul Dorin Goga, accidentat la coapsă, dar va reveni în lot pentru meciul de vineri, ora 18.00, în campionat, cu Csikszereda, de la Miercurea Ciuc.

„Mergem la victorie, la calificare, noi jucăm orice meci la victorie, chiar dacă avem probleme de efectiv. E bine că meciul e în nocturnă, e televizat, e mediatizat, sper să facem un joc bun și să mergem mai departe în Cupă”, a declarat Adrian Falub, joia trecută, la prima lui conferință de presă din noul mandat la Universitatea.

Partida de mâine este transmită de la ora 21.30 la televiziunile de sport.

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

2 thoughts on “CUPA ROMÂNIEI. „U” Cluj a plecat la Craiova, cu Gavra revenit după accidentarea din meciul cu Petrolul

 1. Cum adica la televiziunile de sport? Specificati clar ca meciul va fi pe Digisport 1, ce e asa greu? Si inca ceva: cum adica a pregatit meciul pentru calificare, la victorie? Normal ca ne dorim calificarea si jucam fiecare meci la victorie, altfel ce rost mai avea sa facem aceasta deplasare? Tiberiu Farcas, cate odata asa articole de doi bani scrii sau mai precis ai o exprimare confuza, nu neaparat intregul articolul e de doi bani.

  1. Salut, Andrei Varga.

   1. nu am stiut exact la ce tv de sport se difuzeaza, de acea nu am scris care e.
   2.m-am referit la faptul ca Universitatea are ca prioritate campionatul, iesirea din zona retrogradarii si nu neaparat Cupa. Dar voi reformula punand o declaratie a lui Falub la o intrebare a mea la conferinta de presa de joia trecuta exact pe acest subiect.
   3. da, uneori mai gresesc.

   Salut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.