Florescu, după victoria de la Craiova din Cupa României: „Am dat dovadă de caracter din nou. Sunt mândru că începem să arătăm ca o echipă”

Mijlocașul Universității Cluj, George Florescu, i-a felicitat pe colegii săi pentru că au dat dovadă de caracter, din nou, după victoria obținută marți seara, 24 septembrie, în Bănie, cu echipa de ligă a treia FC U Craiova 1948, scor 2-3 (2-1), în șaisprezecimile Cupei României.

„Am început un pic cam relaxați, ne-am gândit că după meciul câștigat cu Petrolul aici va fi floare la ureche. Am fost surprinși de o echipă foarte bună, cu un public minunat. Țin să îi felicit pe cei de la Craiova că reușesc să adune atâta lume pe stadion, sper ca în cea mai scurtă perioadă să ajungă și ei acolo unde este locul.

Îi felicit pe colegii mei că au dat dovadă de caracter din nou. Am reușit să înscriem în ultimul minut al primei reprize, ne bucurăm pentru fiecare victorie și suntem convinși că pas cu pas vom ajunge acolo unde ne este locul și ne vom bate cu celelalte echipe aspirante la un loc de promovare.

Pentru noi este mult mai important campionatul, dar ne dorim să ne calificam cât mai departe în Cupă, să aducem echipe mari la Cluj și să le oferim fanilor noștri o zi de sarbatoare. Sunt deosebit de fericit pentru victoria asta. Sunt mândru că începem să arătăm ca o echipă„, a declarat Florescu la Digisport.

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco”, o rușine

Florescu a taxat și el gazonul absolut sub orice critică de pe moderna arenă din Craiova.

„Îmi pare nespus de rău pentru gazonul de aici, nu pot să spun că la noi la cluj este deosebit de bun, dar aici trebuie să recunosc că este impracticabil. Îmi pare rău ca un stadion așa frumos nu poate sa mențină un gazon pe măsură, aici trebuie unul de Champions League”, a precizat Geo Flores.

Următorul meci oficial pentru „U” Cluj va avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 18:00, la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *