„U” Cluj a câștigat la masa verde meciul din etapa 7 cu Dunărea Călărași! UPDATE – MOTIVAREA FRF

Universitatea Cluj beneficiază de o decizie corectă a Federației Române de Fotbal, care a decis ca Dunărea Călărași să piardă la masa verde partida din etapa a 7-a a Ligii a 2-a din motive necunoscute opiniei publice, astfel că „studenții” clujeni primesc trei puncte importante în economia clasamentului.

Pe teren, trupa pregătită de Adrian Falub a fost învinsă cu 3-2 de către Dunărea, dar cele trei puncte le vor reveni „Șepcilor roșii”, care urcă astfel pe 12 în clasamentul ligii secunde.

Penaltyul din care au marcat călărășenii golul victoriei a fost extrem de controversat iar „U” a făcut contestație la comisia FRF.

Site-ul oficial unde FRF face publice clasamentele și rezultatele competițiilor din România, frfotbal.ro, prezintă duelul dintre cele două formații ca fiind câștigat cu 3-0 de către alb-negri. 

Nu se cunoaște motivul penalizării clubului Dunărea Călărași, iar FRF nu a anunțat încă în mod oficial decizia câștigării de către Universitatea la masa verde a duelului din etapa a 7-a.

UPDATE: Conducerea clubului FC Universitatea Cluj a contestat prezența în lot a jucătorului Robert Boboc, care era suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene.

Motivarea oficială a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal:

Admite sesizarea

În baza art. 83/10/1 din RD cu aplicarea art. 34 din RD clubul AFC Dunărea 2005 Călărași se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AS FC Universitatea Cluj) și i se aplică penalitate sportivă de 850 lei

„U” Cluj mai are și un meci restant în campionat, cu UTA Arad.

Foto: Cristian Cosma / facebook.com/FCUCluj

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.