Tenismenul clujean Alex Jecan, campion național la dublu

Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori a avut loc în acest an în perioada 23-29 septembrie, la Centrul Național de Tenis din București.

La finalul acestei competiții, sportivul legitimat la secția de tenis a CS Universitatea Cluj, Alexandru Jecan, a devenit campion național la dublu, acesta făcând pereche cu Victor Cornea de la CS TC Pamira.

Cei doi tenismeni s-au impus cu 6-3, 6-0 în fața capilor de serie nr. 3, Dragoș Dima, de la CSM București, și Petru Luncanu, de la CS Dinamo – Centrul Sportiv Brașov.

La proba de simplu, Alexandru Jecan s-a calificat în finala mică și a obținut medalia de bronz, câștigând meciul contra campionului de anul trecut, Victor Crivoi, de la CS Dinamo – Centrul Sportiv Brașov, în două seturi (6-3, 6-4).

Campionatul Național de tenis pe Echipe Seniori, masculin și feminin, are loc în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2019 la Centrul Național de Tenis din București, iar Clubul Sportiv Universitatea Cluj participă la această competiție cu o echipă la masculin, compusă din următorii tenismeni: Călin Manda, Adrian Barbu, Alexandru Jecan, Mihnea Turcu, Victor Cornea, Răzvan Codescu și Ignatik Uladzimir. Sportivii sunt însoțiți de antrenorul Liviu Titu Turcu.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *