Tenismenul clujean Alex Jecan, campion național la dublu

Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori a avut loc în acest an în perioada 23-29 septembrie, la Centrul Național de Tenis din București.

La finalul acestei competiții, sportivul legitimat la secția de tenis a CS Universitatea Cluj, Alexandru Jecan, a devenit campion național la dublu, acesta făcând pereche cu Victor Cornea de la CS TC Pamira.

Cei doi tenismeni s-au impus cu 6-3, 6-0 în fața capilor de serie nr. 3, Dragoș Dima, de la CSM București, și Petru Luncanu, de la CS Dinamo – Centrul Sportiv Brașov.

La proba de simplu, Alexandru Jecan s-a calificat în finala mică și a obținut medalia de bronz, câștigând meciul contra campionului de anul trecut, Victor Crivoi, de la CS Dinamo – Centrul Sportiv Brașov, în două seturi (6-3, 6-4).

Campionatul Național de tenis pe Echipe Seniori, masculin și feminin, are loc în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2019 la Centrul Național de Tenis din București, iar Clubul Sportiv Universitatea Cluj participă la această competiție cu o echipă la masculin, compusă din următorii tenismeni: Călin Manda, Adrian Barbu, Alexandru Jecan, Mihnea Turcu, Victor Cornea, Răzvan Codescu și Ignatik Uladzimir. Sportivii sunt însoțiți de antrenorul Liviu Titu Turcu.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *