U-Banca Transilvania a început cu dreptul noul sezon competițional

Echipa de baschet masculin U-Banca Transilvania a început cu dreptul noul sezon competițional 2019-2020, după ce s-a impus miercuri, 2 octombrie, în deplasare, în Kosovo, împotriva formației K.B. Rahoveci, scor 73-98, în primul meci din FIBA Europe Cup.

Alb-negrii au început în forță partida din Kosovo și s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul meciului, primului sfert a fost castigat cu un avantaj net superior pentru clujeni, scor 14-22.

În sfertul secund, U-BT Cluj a continuat să domine și să controleze jocul, astfel că la pauza mare avantajul pentru oaspeți a crescut considerabil (28-46).

Rahoveci nu a avut sorți de izbândă în partea a doua, oaspeții au dominant autoritar confruntarea care le-a asigurat o victorie facilă pentru un retur linistit miercuri, 9 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul a fost transmis LIVE pe Youtube:

În cazul în care, cel mai probabil, va trece de formația din Kosovo, U-Banca Transilvania va evolua în grupa G a FIBA Europe Cup, din care mai fac parte formațiile Sodertalje (Suedia), BC Balkan (Bulgaria) şi Enisey Krasnoyarsk (Rusia).

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *