Mara, după Celtic – CFR, 2-0: Au fost mai motivaţi ca noi. În Liga Campionilor am făcut o minune

  

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat, joi noaptea după ce formaţia antrenată de Dan Petrescu a pierdut meciul cu Celtic, că echipa scoţiană a fost mai bună şi mai motivată, iar succesul ardelenilor din Liga Campionilor a fost o minune, conform Agenției News.ro

„Ne doream să nimerim cu o altă echipă, nu cu Celtic, pentru că eram convinşi de ceea ce ne va aştepta la meciul de aici. Eram convinşi că în seara asta Celtic era dornică de revanşă şi va fi extrem de motivată. Poate în primul meci nu ne-au luat în calcul, nu au considerat că suntem un adversar pe măsură. Faptul că am reuşit să câştigăm în acel moment e mult mai important decât acesta, spunem noi, acela a fost meciul crucial pentru calificarea în grupe. Au fost mult mai multe motivaţi ca noi, au făcut un meci mult mai bun ca noi, nu ne au dat nicio şansă şi au meritat victoria. Este o diferenţă şi de valoare, de buget, de toate lucrurile, noi am reuşit să facem o minune atunci, un meci extraordinar al nostru, cu nişte reuşite extraordinare. A fost atunci şi o motivaţie mult mai mare pentru noi, dar valoarea lor s-a văzut şi atunci. (n.r. – Celtic Park) e un stadion foarte greu, cred că puţine echipe pot să câştige pe acest stadion, era foarte greu în această seară şi meciul nu a mai semănat deloc cu primul. Am avut puţine faze de poartă, este o victorie meritată a celor de la Celtic şi nu o punem la îndoială. Este o echipă foarte puternică şi un stadion cu nişte fani şi o atmosferă senzaţionale şi cu jucători de o valoare extraordinară. Când am văzut grupa în care am nimerit, era clar că plecăm cu ultima şansă după valoarea echipelor. Am reuşit un meci mare, o surpriză cu Lazio şi sperăm să mai reuşim. Vom merge şi vom lupta şi sperăm să facem meciuri mai bune şi să luăm în continuare puncte. Există şi alte cazuri (n.r. – de probleme medicale), nu ştiu ce s-a întâmplat, din ce cauză, au fost doi jucători, şi din stafful tehnic, au fost mici probleme, dar Dan a avut cea mai mare problemă, a venit astăzi, a forţat un pic ca să stea pe bancă, dar lipsa lui de ieri, de la antrenament cred că i-a afectat puţin şi pe jucători, dar nu este o scuză pentru nimic, e un meci pe care să Celtic l-a dominant în totalitate şi a meritat victoria”, a declarat Mara, la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Celtic Glasgow, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Edouard ’20 şi Elyounoussi ’59.

Celtic şi CFR Cluj s-au întâlnit şi în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, când ardelenii s-au impus după 1-1 acasă şi 4-3, în deplasare.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *