Continuă forma slabă a handbalistelor Universității. A șasea înfrângere consecutivă

Start dificil de campionat pentru U Cluj-Napoca în Liga Florilor la handbal feminin. Studentele” au cedat pe teren propriu în fața Slatinei, cu 22-23 (11-13) și își complică situația în clasament.

Partida a început cum nu se putea mai prost pentru ”U”, fiind condusă cu 1-5, după o serie de greșeli pe atacul pozițional. Macarena Gandulfo a fost principala marcatoare a gazdelor în prima jumătate a meciului, aducându-și echipa la un gol diferență de oltence (5-6).

Până la pauză, Slatina a pus două goluri pe tabelă prin contribuția tandemului Popescu-Ostase, care a pus cele mai mari probleme apărării clujene, cu 7 reușite din cele 13 ale echipei.

Diferența stabilită în primele 30 de minute s-a menținut apropape în totalitate, singura dată când ”U” Cluj s-a aflat la egalitate fiind în minutul 56, la 20-20. Finalul le-a aparținut oaspetelor, Luciana Popescu contribuind cu un gol din acțiune și unul de la 7 metri la prima victorie a echipei sale.

La finalul partidei fanii i-au cerut demisia antrenorului Bondar, nemulțumiți de jocul echipei și de greșelile individuale care au decis învingătoarea. De amintit că pe parcursul meciului, Clujul a ratat 4 aruncări de la 7 metri!

Următorul meci al studentelor va fi la Cisnădie, pe 12 octombrie.

U Cluj-Napoca – CSM Slatina 22-23 (11-13)

U Cluj: Prodan, Țăgean – portari; Lazăr 4, Gandulfo 4, Moraru 4, Preda 4, Chintoan 3, Pica 1, Necula 1, Boian 1. Antrenor: Alin Bondar

CSM Slatina: Nagy, Stan – portari; Popescu 8, Stoicănescu 5, Cârligeanu 2, Ostase 2, Andrei 2, Vasiliu 2, Chitacu 2. Antrenor: Victorina Bora

Text și foto Kristian Bucszi, colaborator Sportul Clujean

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *