Fanii baschetului clujean pot cunoaște noua echipă a lui U-BT Cluj. Antrenament deschis publicului luni cu multe surprize

Fanii baschetului din Cluj-Napoca sunt așteptați luni, 7 octombrie, de la ora 19:00, la Sala Polivalentă pentru a cunoaște mai bine noua echipă cu care U-Banca Transilvania va ataca titlul de campioană în sezonul competițional 2019-2020 și alături de care speră la un parcurs european cât mai lung.

Conducerea lui U-BT Cluj a hotărât să organizeze un antrenament deschis publicului, iar la final baschetbaliștii să le ofere autografe clujenilor și să își facă fotografii cu ei.

Multe surprise și povești îi așteaptă pe fanii sportului cu mingea mare luni seară la Sala Polivalentă BT Arena.

Primul meci oficial pe teren propriu din acest sezon va avea loc miercuri, 9 octombrie, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă, returul cu gruparea din Kosovo, KB Rahoveci, meci care pornește cu un avantaj pentru clujeni de 25 de puncte după ce trupa lui Vujosevic s-a impus cu 98-73 în meciul tur.

În cazul în care, cel mai probabil, va trece de formația din Kosovo, U-Banca Transilvania va evolua în grupa G a FIBA Europe Cup, din care mai fac parte formațiile Sodertalje (Suedia), BC Balkan (Bulgaria) şi Enisey Krasnoyarsk (Rusia).

Prețurile biletelor la meciul cu Rahoveci:

▪️ 10 lei online pe www.bilete.ro
▪️ 12 lei la casa de bilete
▪️ 50% reducere pentru elevi (copii de la 7 ani), studenți și pensionari. Oferta este valabilă doar la achiziționarea biletelor de la casieria bilete.ro din incinta BTarena;
▪️ Gratuitate pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, fără a fi asigurat locul pe scaun;
▪️ Gratuitate pentru persoane cu dizabilități: abonamentele se pot ridica de la casa de bilete în baza cărții de identitate și a certificatului de handicap.

Este ultima săptămână în care îți poți rezerva locurile în săli pentru tot sezonul! Ia-ți abonament http://bit.ly/_HaiLaSala ‼️

Written by 

8 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, timp în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *