Francesco Totti și Zlatan Ibramovic vin în 2020 la Cluj-Napoca, invitați de Adrian Mutu, la Sports Festival

Un meci demonstrativ de fotbal va avea loc anul viitor la Sports Festival 2020, pe Cluj Arena, între prietenii lui Adrian Mutu și generația fostului atacant al echipei naționale a României.

Potrivit Fanatik, printre prietenii lui Adrian Mutu care vor veni la Cluj se numără Francesco Totti, o legendă vie a clubului AS Roma, alături de superstarul suedez Zlatan Ibrahimovic.

Fostul căpitan și jucător al lui AS Roma și-a dat acceptul să vină anul viitor la Cluj Napoca, iar Zlatan Ibrahimovic, actualul fotbalist al celor de la LA Galaxy, urmează să ofere un răspuns în scurt timp, dar șansele să vină sunt mari.

Francesco Totti – Foto: Getty Images

La evenimentul organizat în Cluj Napoca va participa și Simona Halep, sportivă care a mers și în 2019 la Sports Festival unde a avut parte de momente emoționante alături de Marius Copil, Fabio Fognini, Daniela Hantuchova, Darren Cahill, Andrei Pavel, Stere Halep și Emil Boc.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *