Gala UFT.8 promite un show inedit de MMA și kickbox, la Sala Sporturilor „Horia Demian”

Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi gazda unei noi ediții a competiției Ultimate Fighting Tournament (UFT.8), pe 26 octombrie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Câștigătorul EXATLON ROMANIA, luptătorul de la MMA Transilvania, Ion Surdu, va reveni în cușcă, alături de cei mai buni luptători de MMA și kickbox din Transilvania.

Ion Surdu este deținătorul Centurilor UFT MMA și SNF MMA la categoria -77kg, iar în prezent este numărul #1 în România, în clasamentele de specialitate la această categorie de greutate și locul 14 din 200 de luptători din Europa de est.

UFT 8 vă propune cel mai spectaculos eveniment de MMA și Kickbox în cușcă de până acum. Vor lupta cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca precum și cei mai spectaculoși luptători din țară.

UFT 8 vine să vă încânte cu un senzațional show de sunet și lumini, animatoare, DJ & MC dar și cu Lupte Internaționale de MMA și Kickbox !!!

Ultimate Fighting Tournament 8 îi va avea prezenți, ca și invitați, pe unii dintre cei mai importanți luptatori din România !!!

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *