Sportul Snagov-”U” Cluj. Florescu out, Gavra și Goga vor juca

Universitatea Cluj va întâlni astăzi, de la ora 14.30, în cadrul etapei a 11-a a Ligii a 2-a, lanterna roșie, echipa Sportul Snagov, joc care va avea loc în comuna Ghermănești, lângă București. La Sportul Snagov manager general este Vivi Răchită, fostul fundaș al Petrolului și al Stelei.

Snagov e pe 20 cu 1 punct iar U Cluj pe 16 cu 11 puncte.

Universitatea îl are pe mijlocașul George Florescu suspendat, pentru patru cartonașe galbene. Revine ca titular atacantul Dorin Goga, care e cum spun italienii, un trequartista, jonglând între linia de mijloc și atac. Jucător de gleznă fină, Goga e capabil să decidă un meci.

În avanposturi vor juca cel mai probabil Cristi Gavra și mai ales Alex Pop, cu tânărul jucător vârf .

Pentru Universitatea problemele sunt în defensivă, unde portarul Dur-Bozoancă și fundașii Telcean și Crăciun sunt la loturile naționale astfel că ”U” va juca în defensivă în formula: portar Tordai, linia de fund formată din Berci- Kay-Inacio.

”Studenții” vor avea meciuri din 3 în 3 zile după partida cu Snagov, culminând cu meciul de Cupă cu FCSB de pe Cluj Arena din 28 octombrie.

Etapa a 11-a a Ligii 2 a început sâmbătă, de la ora 11:00, cu un număr restrâns de meciuri din cauza amânărilor survenite din cauza convocărilor la echipele naţionale. Doar două jocuri au fost programate să se desfăşoare de la ora clasică a eşalonului secund, iar un alt joc se desfăşoară după amiază. Duminică sunt programate alte trei întâlniri, între trei intervale orare diferite, iar celor patru jocuri amânate încă nu li s-a stabilit o dată de către federaţie în care vor avea loc, scrie și siteul de specialitate liga2.ro

Sportul Snagov-”U” Cluj va fi televizat de la 14.30, în direct la Digisport, Telekom Sport și LookSport.

Citește și asta:

https://sportulclujean.ro/2019/10/11/doua-transferuri-la-u-cluj-in-plin-sezon-competitional/

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *