Coșmarul continuă la „U” Cluj. „Șepcile roșii” se întorc fără puncte de la Constanța și rămân pe loc retrogradabil!

Universitatea Cluj a fost învinsă miercuri, 16 octombrie, la Constanța, de Farul, cu scorul de 3-2 (2-1), într-o partidă care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii a 2-a.

„Studenții” pregătiți de Adrian Falub au reușit să deschidă rapid scorul, după cinci minute de joc, prin Alex Pop, care a înscris plasat după o pasă filtrantă a lui Gavra (5), dar constănțenii lui Ianis Zicu au revenit în meci și au preluat inițiativa până la pauză.

Problemele de sănătate continuă pentru Cristi Gavra, care a fost nevoit să părăsească terenul din nou în minutul 20, la fel ca în meciul de la Snagov, fiind înlocuit de Rafa Miranda.

Farul a restabilit egalitatea în minutul 21 prin Viorel Lică, care a înscris cu un șut perfect la vinclu din mijlocul careului. Hordouan a scăpat singur cu Tordai, dar nu a putut să îl învingă portarul lui „U” Cluj (34). Constănțenii pregătiți de Ianis Zicu au încheiat primul mitan în avantaj, 2-1, după reușita lui Ionuț Stoica, finalizată în urma unui contraatac al gazdelor (36).

În debutul reprizei secunde, Stoica a lovit bara din dreapta a porții Universității (52). Clujenii au egalat prin Alex Pop, care a profitat de o nesincronizare a defensifei Farului și a bifat dubla. (56).

Bucuria clujenilor nu a durat mult fiindcă Farul a trecut, din nou, la conducere pe tabelă, Viorel Lică realizând și el „dubla” dintr-o minge centrată din corner (60).

„Șepcile roșii” nu au mai avut puterea să revină în joc și să egaleze, acumulând o nouă înfrângere stagională care o aruncă din nou în zona retrogradării.

Etapa viitoare, Universitatea va primi vizita formației CS Mioveni, duminică, 20 octombrie, de la ora 11:30, pe Cluj Arena.

Echipele de start:

Farul Constanța: Muţiu (cpt.) – Nicola, V. Lică, I. Ursu, D. Panait – D. Toma, Antoche – Hordouan, Ant. Cruceru, Al. Stoica – I. Stoica

Rezerve: Udeanu – Carabela, Doumbia, Kanda, Cană, Halep, Mitrov

Antrenor: Ianis Zicu

„U” Cluj: Tordai – Inacio Miguel, Kay, Telcean, Berci – Al. Pop, G. Florescu, Guedj, Tiago Gomes – Goga (cpt.), Gavra

Rezerve: Gorcea – Andre Ceitil, R. Takacs, Nic. Pîrvulescu, Dican, Rafa Miranda, Taub

Antrenor: Adrian Falub

Arbitru: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov); Asistenţi: Mihăiţă Adrian Noroc şi Iulian Cătălin Brînză (ambii din Botoşani); Rezervă: Andrei Baciu (Botoşani); Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Petre Badea (Tulcea).

Foto arhiva: Cristian Cosma / facebook.com/FCUCluj

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *