Farul-”U” Cluj, astăzi, ora 15.00. „Studenții” încearcă să dea lovitura la malul mării. Florescu revine titular

Etapă intermediară în Liga a 2-a, cu numărul 12. Universitatea Cluj joacă la malul mării, cu Farul Constanța, un meci de tradițe în fotbalul românesc.

Elevii lui Adrian Falub nu au mai venit la Cluj după meciul de la Ghermănești cu Sporting Snagov, 1-1, ci au mers direct la Constanța.

Adversarul e unul greu, nu a pierdut acasă și nu a încasat gol, scrie si siteul dedicat Ligii a 2-a.U” are trei egaluri consecutive, iar Falub nu are meci pierdut de când a preluat Universitatea.

Vine sau nu vine Daniel Stanciu team-manager?

În timp ce la nivelul conducerii administrative este multa zvonistică care îl dă la „U” ca nou team -manager pe Daniel Stanciu, ex-CFR Cluj, s-a scris deja că acesta l-ar schimba din funcție pe Adrian Falub dacă ar fi numit pe post, ceea ce el a dezmințit , fostul fundaș al lui „U”, și antrenor interimar, încearcă să obțină trei puncte în fața echipei patronate de fostul atacant al naționalei, Ciprian Marica.

Miza e mare, trei puncte ar îndepărta pe „U” de zona fierbinte a clasamentului. Farul e pe 10 cu 15 puncte, în timp ce „studentii” sunt pe 13, cu 12 puncte.

„Va fi un meci frumos între două echipe de tradiție și chiar dacă Universitatea Cluj are un început de sezon foarte slab, au în lot jucători cu experiență care pot face difernța. Răzvan Greu nu poate juca, el vine de la Universitatea Cluj și are o clauză în contract. La meciurile de pe teren propriu suntem pe locul al doilea, după numărul de puncte, dar din păcate, la cele din deplasare, suntem ultimii”, a declarat, pentru radioconstanta.ro, antrenorul Ianis Zicu într-o conferință de presă.

Doi jucători crescuți de Universitatea Cluj evoluează pentru Farul Constanța, Răzvan Greu și Denis Hordouan.

Revine Florescu

În echipa clujeană revine titular mijlocașul George Florescu, după ce și-a ispășit etapa de suspendare, iar atacantul Cristian Gavra e în continuare incert din cauza unei accidentări. De asemenea au revenit de la loturile naționale portarul Dur Bozoancă, și fundașii Tudor Telcean și Andrei Crăciun.

Duminică, 20 octombrie, „U” are un alt meci greu în campionat, cu CS Mioveni, echipă de primele cinci locuri, pe Cluj Arena.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *