Victorie de pus în ramă pentru rugbyiștii de la „U” Prodvinalco Cluj în fața multiplei campioane a României, Timișoara Saracens

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco Cluj a obținut miercuri, 16 octombrie, o victorie entuziasmantă și de pus în ramă în fața multiplei campioanei a României, Timișoara Saracens, scor 27-19, într-o partidă care a contat pentru etapa a 8-a a Superligii Naționale.

Meciul a avut loc pe terenul I din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, de la ora 16:00.

Rugbyiștii clujeni au ieșit pe teren extrem de montați, cu o ambiție și dorință de victorie, iar evoluția lor în fața titratei formații din Timișoara a fost una dintre cele mai bune din ultimii ani. La pauză, oaspeții din Banat conduceau cu scorul de 6-12, cu două eseuri și două transformări, însă în partea a doua alb-negrii s-au dezlănțuit și au preluat conducerea în fața titratei formații din Timișoara.

Cu acest succes nesperat, Universitatea Cluj și-a luat revanșa în fața timișorenilor pentru înfrângerea drastică din prima etapă a sezonului 2019-2020, scor 54-18.

Această victorie este a treia pentru clujeni în acest sezon, după succesul cu ACS Tomitanii Constanța din deplasare (24-34, Etapa 2), respectiv pe teren propriu cu Dinamo (28-20, Etapa 3).

La doar 18 ani, Virgil Ghenea a fost declarat omul meciului în această victorie frumoasă.

Marcatorii unui eseu în această victorie de neuitat au fost veteranul Daniel Gheța, Cristian Murgoci și Virgil Ghenea, iar Ovidiu Melniciuc a reușit să bifeze două lovituri de pedeapsă și o transformare, iar Ionuț Mazăre, două transformări.

Etapa viitoare, U Cluj va primi vizita formației ACS Tomitanii Constanța sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 11:00, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *