Voleibaliștii de la U Cluj, debut cu înfrângere în noul sezon, pe terenul lui Dinamo

Echipa de volei masculin a Clubului Universitatea Cluj a debutat sâmbătă în noua ediție de campionat în deplasare la CS Dinamo București. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0 (25-16, 25-20, 27-25).

Cu toate că au pierdut în trei seturi, voleibaliștii universitari au avut o evoluție bună, iar setul trei a fost cedat în prelungiri. Managerul „alb-negrilor”, Bogdan Ungureanu a declarat următoarele:

„Am întâlnit un adversar extraordinar de puternic, o certă candidată la titlu în acest sezon. În același timp, Dinamo s-a prezentat foarte motivată la meci, hotărâtă să nu lase să se întâmple o surpriză. Felicit băieții pentru atitudinea din teren, mai ales din ultimul set pe care l-am și condus de la cap la fine, însă pe care, spre surprinderea noastră, nu am reușit să ni-l adjudecăm. Le-am transmis și băieților că trebuie să continue munca la care s-au înhămat și în mod cert, cu acest colectiv frumos și unit, rezultatele favorabile nu se vor lăsa așteptate!„, a declarat Ungureanu.

În etapa a doua „studenții” vor juca sâmbătă, 19 octombrie, în deplasare la formația SCM Gloria Buzău.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *