„U” – Mioveni. Situația lotului și ce spune Falub despre meci

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, se confruntă cu probleme de lot, ca de obicei, înaintea unui meci foarte greu, cu CS Mioveni. Oaspeții sunt singura echipă neînvinsă din Liga a 2-a după 12 etape!

„Studenții” nu îl vor avea în teren pe fundașul din Insulele Capului Verde, Kay, care este suspendat, iar atacantul Cristian Gavra, ieșit în minutul 20 atât in meciul de la Snagov, cât și la Constanța, a făcut o comoție și este incert.

Venim după o săptămână slabă a echipei mari, nu am obținut ceea ce ne-am propus. Totuși, am avut o săptămână bună la juniori, ei au câștigat toate cele trei meciuri cu CFR, e un lucru extraordinar. Noi am făcut un meci foarte slab la Snagov, puteam să câștigăm dacă eram o echipă echilibrată și dacă nu eram naivi. La Constanța am făcut un joc bun, dar am făcut greșeli personale foarte mari. Suntem obligați să încheiem săptămâna cu puncte, suntem într-o situație dramatică, cum am mai spus. Nu s-a schimbat nimic din ceea ce am spus când m-am întors la echipă. Misiunea noastră e foarte grea, Mioveni e singura echipă din Liga a 2-a care nu a pierdut. Mă bucur că jucăm cu ei, lotul acesta a fost făcut pentru promovare, iar acum jucătorii au șansa să demonstreze că nu s-au înșelat cei care i-au transferat. Jucătorii se pregătesc iar eu le-am spus și lor că nu pot să le reproșez că nu dau totul, dar asta e tot ce pot la ora asta. Nu am văzut jucători cărora să nu le pese, ei dau totul, dar nu le iese în acest moment. Dacă dau tot, jos pălăria, dar eu cred că putem mai mult, dar asta trebuie să demonstreze ei„, a mai afirmat Falub.

Meciul Universitatea Cluj – CS Mioveni, din etapa a 13-a, se joacă duminică, de la ora 11:30, pe Cluj Arena, fiind transmis de DigiSport, LookSport.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *