Traore, euforic după ce a spart gheața și a marcat primul gol la revenirea în Gruia: „Dan Petrescu e tatăl meu, toți m-au ajutat enorm”

CFR Cluj a câștigat fără prea mari emoții meciul cu CSU Craiova, scor 2-0, încheind turul de campionat pe primul loc, cu 27 de puncte.

Feroviarii au așteptat 70 de minute pentru a sparge gheaţa. Titularizat de Dan Petrescu, Lacina Traore a răsplătit încrederea antrenorului și a deschis scorul în Gruia, prima reușită a sa de la revenirea în Gruia.

Atacantul ivorian a fost extrem de euforic după acest gol și i-a mulțumit lui Dan Petrescu, pe care îl consideră ca un tată, pentru susținere.

Acest prim gol a venit foarte bine pentru mine, pentru că nu mi-a fost deloc uşor până acum. Colegii mei m-au încurajat la antrenamente, hai, hai, să dai, să dai, iar acum m-au ajutat pe teren şi sunt fericit!

Acum important este să continui, ca atacant este important să dai gol, să prinzi încredere în tine,” a fost reacţia la cald a atacantului de 29 de ani, la DigiSport.

Traore nu a uitat limba română

Lacina Traore a surprins ziariştii răspunzând la întrebări în limba română deşi a fost plecat din ţară mai bine de 8 ani. 

Nu am uitat limba română, nu pot să o uit pentru că eram copil prima dată când am venit aici. Aici am devenit Lacina Traore, aici am devenit fotbalist. De aceea am învăţat româneşte” a explicat Traore.

Ivorianul nu a uitat să-i mulţumească şi celui care i-a dat credit şi vrea să-i resusciteze cariera.

Dan Petrescu m-a ajutat mult la Kuban, îl cunosc foarte bine, pentru el am venit la CFR Cluj , e tatăl meu, mă ajută şi va fi din ce în ce mai bine. Sunt pregătit şi pentru meciul din Franţa cu Rennes, acum vom uita repede de meciul acesta şi ne pregătim de meciul din Europa League. Va fi greu acolo, dar aştept un nou meci bun” a declarat Lacina Traore după meci.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *