Transfer ciudat la „U” Cluj. Francezul de 22 ani Arnaud Guedj vine de la un club mediocru evaluat la 50.000 de euro din liga a 3-a albaneză

Unul dintre cele mai ciudate transferuri realizate de cei de la Universitatea Cluj este cel al francezului cu origini senegaleze, Arnaud Guedj, 22 ani, care a jucat în trecut pentru echipe ca Zirka din Ucraina sau una dintre fostele campioane ale Albaniei, Skenderbeu.

Neobișnuit la acest transfer este jucătorul a fost adus de la o echipă slabă. Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, ultima echipă pentru care a evoluat este FK Skrapari, formație ce evoluează în al treilea eșalon al fotbalului albanez și care are un lot în valoare totală de… 50.000 de euro.

Dacă stăm să analizăm prestațiile acestui jucător, se observă că acestea sunt unele modeste, sub ce ar trebui să își propună clubul clujean. Chiar și în meciul disputat de „studenți” duminică, 20 octombrie, în compania liderului CS Mioveni, încheiat 2-2, jocul acestuia a fost unul slab. Guedj a ieșit în evidență în minutul 11 când a primit cartonașul galben după ce l-a faultat dur pe Andrei Herghelegiu la mijlocul terenului, iar în minutul 14  după un nou fault era să-l primească și pe al doilea.

De altfel, antrenorul Adrian Falub a văzut limpede acest lucru și l-a schimbat la pauză cu portughezul Rafa Miranda. Rămâne întrebarea de ce a fost titularizat exact într-un meci așa de greu contra liderului campionatului.

Arnaud Guedj (22 ani) este născut în 19 iulie 1997, în provincia Le Mans, Franța, evoluează pe postul de mijlocaș central, are trei apariții în naționala U16 a Franței și este cotat la 250.000 de euro conform transfermarkt.com.

Mijlocașul francez a venit la Universitatea Cluj din postura de liber de contract și a semnat cu gruparea clujeană până în iunie 2020, transferul fiind prezentat pe site-ul oficial al clubului.

Text de Cătălin Stroia, student, an 1, jurnalism, UBB

Editor Vasile Manu

sportulclujean

Learn More →

2 thoughts on “Transfer ciudat la „U” Cluj. Francezul de 22 ani Arnaud Guedj vine de la un club mediocru evaluat la 50.000 de euro din liga a 3-a albaneză

  1. Antipolitrucul octombrie 21, 2019 at 9:30 pm

    Daca urmariti cu atentie jocul, primul gol al Mioveniului a plecat de la o minge pierduta la centrul terenului de…Guedj.

    Răspunde
  2. David octombrie 24, 2019 at 2:50 pm

    Bravo Cătăline!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *