Fostul portar al CFR-ului, Nuno Claro, triplu campion al României, a revenit în Gruia ca antrenor al Centrului de Copii și Juniori

Fostul portar al CFR-ului, Nuno Claro (42 ani), retras din activitate, a revenit la gruparea din Gruia unde s-a consacrat și alături de care a devenit campion al României de trei ori.

Oficialii celor de la CFR Cluj au anunțat chiar înaintea partidei cu Rennes că Nuno Claro va reveni alături de gruparea feroviară, portarul va fi antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori al campioanei.

Fostul mare portar al CFR-ului, Nuno Claro, revine în Gruia! Începând de mâine, Nuno se va alătura familiei CFR-iste și va fi antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori a clubului nostru! Așa cum v-am obișnuit până acum, am readus alături de noi fotbaliști care au scris istorie pentru clubul nostru, iar Nuno este unul dintre ei„, este mesajul transmis de CFR Cluj.

În vârstă de 42 de ani, Nuno Claro a evoluat în 98 de meciuri pentru formația din Gruia, alături de care a evoluat atât în Champions League, cât și în Europa League. În plus, portughezul a cucerit trei titluri și două Cupe ale României în tricoul CFR-ului.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *