Rugby-ul clujean, pe val! „U” Prodvinalco încheie anul cu o victorie și rămâne pe locul 4 în Superligă

Fanii rugby-ului clujean sunt în culmea fericirii, după ce echipa gazdă „U” Prodvinalco Cluj trece prin cel mai bună perioadă din ultimii ani și are un sezon remarcabil, ajungând la patru victorii.

După succesul nesperat obținut în fața multiplei campioane Timișoara Saracens cu 27-19, sâmbătă, 26 octombrie, rugbyiștii clujeni pregătiți de Horea Hîmpea și Cristian Săuan au mai obținut o victorie notabilă, pe teren propriu, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, în etapa a 9-a, ultimul joc oficial din acest an, după ce s-au impus cu scorul de 40-34, pe teren propriu, împotriva formației ACS Tomitanii Constanța.

„Alb-negrii” au bifat astfel a patra victorie stagională în acest sezon 2019-2020 și rămân pe locul 4 în clasamentul Superligii.

Universitarii clujeni au mai învins gruparea ACS Tomitanii, la Constanța, scor 22-34, în etapa a 2-a.

Pauza competițională din Superliga de rugby durează până în 4 aprilie 2020.

Foto: u-cluj.ro

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *