Falub, ”U” Cluj, înainte de meciul cu FCSB: ”E un meci bonus pentru noi, focusul meu este pe campionat. Daniel Stanciu nu cred că va fi primit bine, dar își asumă”

Antrenorul echipei „U” Cluj, Adrian Falub, a prefațat meciul cu FCSB, de marți, din Cupa României.

„Știu că un meci cu FCSB stârnește interes mare. Pentru noi e un meci bonus, pentru că sâmbătă nu jucăm în campionat. Să vedem ce va fi, cum vom juca, vom da tot, vedem Steaua ca și-a revenit, nu are jucători accidentați și un lot valoros. Ne vom juca șansa”, a pus Falub.

Referitor la meciul de la Târgu Jiu, Falub s-a declarat mulțumit.

”Nu am mai fost acolo o echipă naivă. Am dat un gol si am luat trei puncte, asta am vrut, trei puncte importante. Am câștigat siguranță defensivă, asta e important”, a mai spus acesta.

Despre suporteri

”Clubul acesta era desființat dacă nu erau suporterii. Fără ei e un club mort„ a spus Falub.

Despre început sezonului:

”Și dacă batem pe Steaua nu ștergem dezastrul din începutul sezonului.  Chiar dacă batem pentru noi nu era obiectiv Cupa ci campionatul. Dar e un meci important pentru ca lumea să reînvețe drumul spre stadion. Ar fi bun și pentru moral. Avem probleme de lot, Berci este accidentat până la final de sezon, Tiago e și el accidentat dar și suspendat”.

Despre venirea lui Daniel Stanciu:

”Dacă așa s-a hotârât de conducere eu voi face echipă cu el, are mare experiență administrativă. El știe la ce vine, își asumă relația cu suporterii, el a lucrat și la Dinamo, nu doar la CFR. Eu nu voi tăcea, voi spune ce am de spus, referitor la ce se întâmplă la Universitatea, nu voi tămâia suporterii, dar la care țin enorm. Eu sunt manager sportiv, el este director general, trebuie să lucrăm împreună.

Foto Daniel Sătmar

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *