Rugbyistele lui „U” Cluj au terminat pe 3 campionatul de Rugby în 7

Campionatul Național de Rugby în 7 feminin a ajuns la final, iar duminică, 3 noiembrie, s-a desfășurat pe stadionul Parcul Copilului din București ultima etapă, atât la senioare cât și la junioare.

Pe primul loc nu a fost nicio surpriză, Politehnica Iași și-a păstrat titlul de campioană națională la senioare, iar pe locul 2 a terminat CS Agronomia București.

Echipa Clubului Sportiv Universitatea Cluj a încheiat campionatul pe locul 3.

CS Politehnica Iași s-a impus și la junioare, la fel ca în ediția trecută, pe locul secund s-a clasat Agronomia București, urmată de RC Arieșul.

Universitatea Cluj, antrenată de Călin Cojocnean, și-a adjudecat medalia de bronz în următoarea formulă: Anca Iulia Hău (demi), Sorina Colcer (demi), Diana Ursu (pilier), Bianca Crișan (uvertură), Irina Hîrjete (trăgător), Adelina Ungureanu (centru), Sorina Oglavie (pilier), Ioana Ghebu (aripă), Nicoleta Pășălan (centru), Mădălina Cozma (uvertură), Iuliana Covrig (trăgător), Anastasia Balmefrezol (pilier) și Marie Anais Ecoise (centru).

În opt ani de participări la Campionatul Național de rugby 7 feminin, „U” Cluj a obținuț trei medalii de argint (2012, 2014, 2015) și cinci de bonz (2013, 2016, 2017, 2018 și 2019).

Următorul joc oficial pentru rugbystele Universității Cluj va fi în Cupa României, programată pe 9 noiembrie, pe Stadionul Tepro din Iași.

sportulclujean

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *