Schimbări importante în staff-ul tehnic al campioanei U-Olimpia Cluj

Multipla campioană a României la fotbal feminin, U-Olimpia Cluj, anunță schimbări importante în cadrul staff-ului tehnic.

Astfel, în urma ședinței Consiliului Director, clubul AFC Universitatea Olimpia Cluj anunță următoarele modificări în cadrul staff-ului tehnic și administrativ.

Iulian Szekely devine începând cu data de astăzi, 4 Noiembrie 2019, noul antrenor principal al primei echipe și va avea un staff tehnic format din Ioana Bortan și Maria Ficzay, iar  ca antrenor cu portarii pe Mirela Ganea.

Szekely a mai activat ca antrenor în cadrul clubului , ultima dată ca antrenor principal la echipa a doua, are ca studii universitare  Facultatea de Educație Fizică și Sport și este de asemenea posesor al Licentei UEFA  –  A.

Pentru funcția de Director General a fost ales Groza Cosmin, un apropiat al fotbalului feminin, ultima dată activând în cadrul clubului Atletic Olimpia Gherla. Absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, cu Doctorat și bursă de instruire la Universitatea din Bourgogne (Franța), Groza va prelua mare parte și din funcțiile administrative ale clubului.

La echipa a doua a clubului, antrenor principal va fi Teodor Papuc, iar secund Mara Bâtea.

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *