Falub înainte de meciul cu UTA: ”Întâlnim cea mai bună echipă din campionat”

Universitatea Cluj va întâlni miercuri, 6 noiembrie, de la ora 17:45, într-un meci de tradiție în fotbalul românesc, pe UTA Arad, restant din etapa a 6-a, echipă care dorește să promoveze. Adrian Falub și Daniel Stanciu, directorul general al lui „U” au prefațat meciul marţi într-o conferinţă de presă la Cluj Arena.

„E prima oara în campionat acesta când avem tot lotul. Majoritatea jucătorilor de la UTA sunt de la Snagov și au reglat repede relațiile de joc, Balint cunoștea majoritatea jucătorilor, e o echipa care primește dificil gol. Moise este cea mai mare amenințare. Are cele mai bune vârfuri de careu. Rezultatul Snagovului cu Rapidul nu ma uimește. Am avut noroc ca nu am jucat weekendul acesta pentru ca era mult mai dificil după un meci cu FCSB Stanciu : Trebuie sa abordam meciul cu Arad la fel cum l-am abordat pe cel cu FCSB Mi-aș dori ca fanii sa ne susțină la fel ca cu FCSB și în Derbyul cu Rapid”, a spus Falub.

El a mai spus că nu a fost surprins de rezultatul Snagov – Rapid, în care giuleștenii au pierdut.

A contribuit Dragoș Șoneriu, student, an 1, jurnalism, UBB

Written by 

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *