Turda va avea o Sală Polivalentă de 3500 de locuri, un campus sportiv, echipă de volei și una de baschet

Prezent luni, 11 noiembrie, în Sala „Vasile Geleriu” din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, la lansarea noii Academii de Volei Pîrv11, conduse de fosta mare voleibalistă a României, Cristina Pîrv, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a anunțat că localitatea clujeană va avea o Sală Polivalentă de 3500 de locuri.

După susținerea echipei de handbal masculin Potaissa Turda, primarul Cristian Matei este decis să facă investiții importante în sportul turdean și are planuri mari. Acesta a anunțat că pregătește un proiect pentru construcția unei Săli Polivalente de 3500 de locuri, un campus sportiv, echipă de volei feminin și o echipă de baschet.

„Mă simt mândru că am fost invitat aici și deosebit de onorat să alături de dumneavoastră la acest frumos și unic eveniment. Dacă ar fi să mă laud puțin, de când am preluat mandatul de primar am reușit să dăm drumul unor proiecte atât pe handbal, cât și pe fotbal și mai nou și pe volei și sperăm în viitorul foarte apropiat să deschidem și un club de baschet deoarece în foarte scurt timp vom deschide construcția unei săli polivalente la Turda, de circa 3500 de locuri și avem nevoie de sportivi.

Primarul Turzii, Cristian Matei, Cristina Pirv si profesorul de volei Alexandru Lazar

Sigur că pe lângă sporturile de performanță avem în plan și niște proiecte de competiții sportive, un viitor proiect de campus sportiv la Turda, dăm drumul și sporturilor de masă pentru cât mai mulți copii din Turda și din împrejurimi să facă sport și să facă performanță. Vă doresc tuturor succes, în special Cristinei pentru acest proiect și ar fi bine ca toți sportivii români care într-un final vin acasă să facă ceva pentru discipolii noștri”, a declarat edilul Cristian Matei.

Foto © Vasile Manu / Sportul Clujean

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.