U Cluj s-a predat greu în fața campioanei Arcada Galați

„Studenții” au fost aproape să producă una dintre surprizele campionatului, fiind aproape să fure un punct Arcadei. S-a terminat 1-3 pentru gălățeni, care au convins în doar două seturi.

Pornită clar cu șansa a doua, U Cluj s-a ținut tare în primul set, pe care l-a condus aproape în totalitate și l-a adjudecat după prelungiri, 28-26.

Galațiul s-a trezit în următoarele două seturi, pe care le-a câștigat cu ușurință la 17 și 16, cu Bissette, Klapwijk și Terzic în mare formă.

Elevii lui Romeo Lotei au avut o trăsărire de orgoliu în ultimul set, în care au condus chiar și la patru puncte diferență, 6-2. Arcada a reușit egalarea la 12, după care s-a aflat în controlul jocului până la final și a câștigat actul cu 25-21.

În urma acestei victorii, campionii revin pe primul loc până la meciul celor de la Dinamo București, în vreme ce U Cluj rămâne pe 9, cu două puncte acumulate.

Vlad Negrean a fost și de această dată cel mai eficient clujean, cu 24 de puncte, urmat de Csaba Nagy (13), Marius Șoloc (7), Natan Savan (6 și 3 blocaje), Ștefan Someșan (4), Filip Constantin (2) și Cătălin Neag (1).

Din tabăra Arcadei au excelat Niels Klapwijk cu 24 de puncte, Milos Terzic (13), Julian Bissette (10 și 3 blocaje), Krasimir Georgiev (5), Kristo Kollo (4), Silmar de Almeida (4), Marian Bala (3) și Jose Manuel Carrasco (3).

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *