Inițiativa suporterilor lui „U” Cluj pentru legenda Remus Câmpeanu: tricou personalizat și sticker cu semnătura lui

Indiferența și nepăsarea cu care a fost tratat fostul jucător al Universității Cluj, Remus Câmpeanu, de actuala conducere a clubului i-au făcut pe suporterii din Peluza Șepcile Roșii să ia atitudine cu privire la această situație și să îl ajute pe autorul unui gol în finala Cupei României cu Dinamo Pitești, care a adus singurul trofeu din vitrina Universității.

Conducerea clubului FC Universitatea Cluj nu a avut nicio reacție cu privire la situația dramatică prin care trece Remus Câmpeanu, după ce a fost dat afară din locuința în care acesta a locuit timp de 60 ani pe strada Cardinal Iuliu Hossu (fostă Pavlov), iar familia i-a găsit o chirie într-o garsonieră din cartierul Iris.

Sportul Clujean este singura publicație din Cluj care a fost preocupată de această situație prin care trece fostul mare jucător al clubului universitar, realizând și un interviu cu acesta din noua garsonieră în care a locuit.

Redăm mesajul Peluzei Șepcile Roșii:

„Legendele nu mor niciodată!”

TRICOU – „UNIVERSITATEA CLUJ – Remus Câmpeanu”
+ Sticker Cadou (scris+semnătură)

Scrisul și semnătura aparțin legendei‼️

PREȚ – 70 Lei

Cum poți intra în posesia tricoului:

Precomandă (plată în avans)
1. Mesaj Privat pe pagina Peluza Sepcile Roșii cu numele complet, culoarea și mărimea tricoului dorit.
2. La numărul de telefon 0785 033205 (între orele 12-20)
3. La magazinul oficial de la Stadion conform orarului

Modalitate de Plată (în avans!)
1. CASH – La magazinul oficial de la Stadion conform orarului
2. Transfer Bancar în contul asociației Peluza Șepcile Roșii Cluj-Napoca – RO79BTRLRONCRT0430462701 cu mențiunea „Donație Tricou Remus Câmpeanu” (dovada plății se va trimite pe pagina oficială doar prin mesaj)

Veteranii merită un loc în sufletele noastre și își merită respectul cuvenit. Să îi respectăm și să îi iubim cât timp sunt printre noi.

MENȚIUNI IMPORTANTE!!!

Perioadă precomandă 1 :
16.XI.2019 – 26.XI.2019 (ora 11:00-20:00)
Onorare comandă 1 start :
30.XI.2019

Tricourile se vor ridica doar de la magazinul oficial conform orarului acestuia!

Tricourile se elibereaza doar cu PRECOMANDA și Plata integrală în avans!

Tot profitul provenit din vânzarea tricourilor va fi donat domnului Remus Câmpeanu în semn de mulțumire pentru toată truda sa de-a lungul anilor!

INFO LIVRARE:

Transportul în afara orașului Cluj-Napoca NU este inclus în prețul de achiziție.

Actualul director general al clubului, Daniel Stanciu, s-a implicat și situația s-a rezolvat în trei zile.

„Vreau să mulțumesc din tot sufletul domnului Daniel Stanciu pentru implicarea profundă și eficientă în rezolvarea rapidă a problemei locative a tatălui meu, „legenda” Remus Câmpeanu. Ceea ce nu a fost posibil timp de șase ani, s-a rezolvat în trei zile. Asta mă face să cred că la U Cluj vremea promisiunilor deșarte a trecut! Nu am cuvinte ca să-mi exprim recunoștința pentru acest gest de copleșitoare dimensiune umană!”, a declarat Remus Câmpeanu jr. pe Facebook.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *