Oficialii FRF îi fac marcaj strâns lui Dan Petrescu pentru a prelua echipa națională

Înfrângerea „tricolorilor” din meciul cu Suedia, scor 0-2, i-au făcut pe oficialii Federației Române de Fotbal să caute un înlocuitor pentru Cosmin Contra pe banca naționalei.

Cel mai dorit tehnician pentru postul de selecționer în acest moment, atât de suporteri cât și de oficiali, este Dan Petrescu (51 ani), cel care ar fi tentat de o nouă provocare în cariera lui.

Petrescu poate pleca oricând de la CFR Cluj, neavând nicio clauză în contract care să îl blocheze, iar acesta simte că formația din Gruia a atins potențialul maxim sub comanda sa.

Actualul selecționer al României, Cosmin Contra, a recunoscut că va pleca dacă nu va reuși calificarea la EURO 2020.

Dan Petrescu a revenit la CFR în septembrie 2017, reușind să câștige un nou titlu de campioană și să îi conducă pe feroviari în grupele Europa League. Acesta a obținut rezultate spectaculoase și victorii notabile cu Celtic Glasgow, Rennes, Astana, Maccabi Tel Aviv sau Lazio.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *