Arthur Crăciun, fundașul lui „U”, după ce a jucat pe Stade de France: „Am simțit o emoție puternică tot meciul”

Fundașul lui „U” Cluj, Arthur Crăciun, a revenit de la Naționala Republicii Moldova la clubul unde e legitimat, Universitatea Cluj, contract pe 3 ani, și a vorbit despre experiența unică de a juca contra Franței, pe Stade de France.

„A fost impresionant, este ceva să joci să un astfel de stadion și în fața unui jucător ca Mbappe, candidat la Balonul de Aur. Chiar dacă am pierdut a fost o experiență extraordinară. Sper să mai joc. Am avut mari emoții tot meciul. Acum însă sunt înapoi la Universitatea, vrem să batem, să intrăm în lupta pentru promovare. Asta îmi doresc la ”U„ și, odată, visez să ajung la Arsenal, clubul meu străin preferat” , a spus tânărul fundaș central moldovean.

El e fan Zlatan Ibrahimovic și Milan.

„În timpul liber citesc, mă uit la filme. Citesc biografii, am citit-o pe cea a lui Zlatan Ibrahimovic, mi-a plăcut că peste tot a rămas el, un om cu personalitatea lui, inclusiv la Barcelona. Stiu ca e ]n tratative sa revina la Milan, sper să revină, eu țin cu Milan in Italia”, a spus acesta.

Crăciun e student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Chișinău, are un frate, stabilit la Cluj, care îl sprijină în tot ce face.

Tiberiu Farcas

Peste 20 de ani de experiență în industria media din România, autor al istoriei presei clujene, "Colosul cu picioare de hârtie", dar și co-autor al volumului "Cluj contra Cluj - Istoria celui mai vechi derbi local din România", o sinteză a confruntărilor directe dintre "U" Cluj și CFR, realizată în colaborare cu jurnalistul Bogdan Stanciu.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *