Expoziție dedicată Centenarului lui „U” Cluj, începând de miercuri, la BT Arena

Fanii Universității Cluj reuniți în Peluza Șepcile Roșii organizează o expoziție U100 dedicată centenarului clubului favorit începând de miercuri, 27 noiembrie, la BT Arena.

Expoziția este organizată de suporteri cu sprijinul echipei de baschet masculin U-Banca Transilvania, a Clubului Sportiv Universitatea, a FC Universitatea Cluj și Asociația Șepcile Roșii 1919.

„Trăiește pe viu cei 100 de ani de club Universitar Clujean, 100 de ani de istorie puiră, de povești cum rar întâlnești al alte cluburi din lumea întreagă. De la Petru Maior din 1913 și perioada de construcție din interbelic la ambele războaie mondiale și perioada de glorie a comunismului, urme grele dar și frumoase au fost lăsate pe trupul simbolului ”U”!”, au menționat inițiatorii pe pagina evenimentului.

Miercuri, 27 noiembrie, expoziția va fi deschisă la ora 17:00 și va putea fi văzută și după meciul european de baschet din grupele FIBA Europe, pe care U-Banca Transilvania îl va disputa împotriva rușilor de la Enisei. (intrarea se face pe baza biletului de meci!)

Joi și Vineri pe întreaga durată a zilelor, fanii vor putea admira exponatele începând cu ora 13:00, iar intrarea este liberă!

Sâmbătă, 30 noiembrie, expoziția va fi deschisă de la ora 11:00 până la ora 19:00.

Written by 

Cu o experiență de 7 ani de presă, am început activitatea în industria mass-media în luna iulie 2012 la publicația online eClujeanul.ro, perioadă în care am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, evenimente și culminând cu sportul, care a fost și va rămâne marea mea pasiune, iar acum activez ca reporter sportiv pe noul proiect dedicat, unde alături de colegii mei suntem preocupați în permanență de a culisele sportului clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *