PERFORMANȚĂ. Judoka clujeană Loredana Ohâi, pe locul 7 la Grand Slamul de la Osaka

Sportiva legitimată la secția de judo a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, judoka Loredana Ohâi, a încheiat pe locul 7 ultimul Grand Slam al anului, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 22-24 noiembrie, la Osaka, Japonia. 

În cadrul competiției au participat 481 de judoka din 87 de țări.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a fost reprezentat de trei sportivi.

Cea mai bună clasare a fost obținută de Loredana Ohâi care a terminat pe poziția a 7-a la categoria 57 kg. După un prim tur liber, Loredana a trecut de rusoaica Daria Mezhetskaia și japoneza Koyuki Tsuruoka, însă a cedat în fața lui Chen-Ling Lien din Taipei, medaliată cu argint.

Monica Ungureanu s-a bătut în limitele categoriei 48 de kg unde a câștigat un meci împotriva lui Chen-Hao Lin din Taipei, însă a cedat meciul doi cu mongoleza Urantsetseg Munkhbat. Judoka universitar Petr Zhucov a avut primul tur liber la categoria 66 kg și a fost învins în primul meci de spaniolul Daniel Perez Roman.

„Osaka Grand Slam” a fost al cincilea Grand Slam din cadrul IJF World Judo Tour, după cele din Paris (FRA), Dusseldorf (GER), Ekaterinburg (RUS) și Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).

Written by 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *