„Bursucul” vrea să tranșeze calificarea în primăvara europeană chiar pe Olimpico din Roma

Antrenorul formației CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat că ar vrea să rezolve calificarea în primăvara europeană chiar în meciul de joi, 28 noiembrie, din deplasare, cu Lazio Roma, de pe Stadio Olimpico.

Gruparea din Gruia mai are nevoie de un punct pentru a fi matematic calificată în 16-imile Europa League.

Feroviarii au 9 puncte din trei victorii și o înfrângere, în timp ce italienii ocupă locul 3, cu 3 puncte. Liderul Grupei E este Celtic Glasgow, cu 10 puncte, iar ultimul loc este ocupat de Rennes, cu un punct.

„Sunt convins că ei vor schimba jucători în campionat, pentru că au foarte mulți fotbaliști buni. Nu cred că este un avantaj că noi avem două zile în plus față de ei. Mergem acolo să ne calificăm, însă suntem conștienți că mai avem o șansă cu Celtic, dacă nu vom reuși pe Olimpico”, a spus Dan Petrescu.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *