Daniel Stanciu începe revoluția la „U” Cluj: ” Trebuie să tai în carne vie. Sunt dezamăgit de unii jucători. Aşa cum au fost chinuiţi suporterii, vor fi chinuiţi şi jucătorii peste două săptămâni, pentru că urmează o răsplată

Directorul general al FC Universitatea Cluj, Daniel Stanciu, a amenințat la Look Plus că urmează schimbări importante în lot în pauza de iarnă, declarându-se dezamăgit de aportul unor jucători.

Clubul universitar a încheiat turul de campionat pe locul 11 în Liga 2, cu 21 de puncte, după ce etapa trecută au remizat, 0-0, cu ASU Politehnica Timișoara.

„Sunt dezamăgit de unii dintre jucători, puteam să facem mult mai multe puncte, cel puţin de când sunt eu aici. Vom face o analiză dură la final. S-a investit foarte mult, au fost date nişte salarii şi s-a fixat ca obiectiv promovarea. Aşa cum au fost chinuiţi suporterii, vor fi chinuiţi şi jucătorii peste două săptămâni, pentru că urmează o răsplată. Cu siguranţă vor plăti, pentru că lucrurile se vor schimba. Dacă nu vom lua măsuri radicale va fi foarte greu. Trebuie să tai în carne vie”, a declarat Daniel Stanciu, directorul general al Universităţii Cluj, pentru Look Plus.

„U” Cluj va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 15:00, partida cu CSM Reșița, pe teren propriu, urmând să încheie anul în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Foto © Daniel Sătmar / sportulclujean.ro

Written by 

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *