Veste bună pentru CFR Cluj. Radu Ștefan nu a fost inclus în lotul lui Lazio pentru meciul decisiv cu campioana României

Fundașul român Ștefan Radu, 33 de ani, nu a fost inclus în lotul celor de la Lazio pentru partida cu Sassuolo, câștigată de trupa lui Simone Inzaghi cu 2-1.

Doctorul formației biancoceleste a vorbit despre situația fundașului român.

Site-ul lalaziosiamonoi.it anunță că fundașul român nu va fi inclus în lotul echipei lui Simone Inzaghi pentru meciul cu CFR Cluj: „Românul a scăpat de problema musculară, dar a fost răpus de un atac gastrointestinal. Va fi menajat în Europa și va reveni în următoarele partide din campionat. Pe lista de Europa League nu este Lukaku, deci Jony va fi pregătit pe partea stângă”, scrie sursa citată.

Medicul Fabio Rodia rămâne optimist în ceea ce privește revenirea fundașului român pe gazon. Dacă nu va câștiga meciul cu CFR, Lazio va pierde matematic calificarea în șaisprezecimi:

„Radu a acuzat, ieri seară (n.r. – duminică), o problemă  gastrointestinală. Am decis să-l tirmitem imediat la Roma pentru a-l supune terapiilor. Vom vedea cum va fi, sperăm să depășim situația cât mai repede posibil, suntem optimiști„, a spus Rodia, la Lazio Style Channel.

Meciul dintre Lazio și CFR Cluj, programat joi, 28 noiembrie, de la ora 22:00, va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *