Cu toții la stadion. Mobilizare generală a fanilor lui „U” Cluj pentru meciul de sâmbătă cu Reșița

Universitatea Cluj va disputa sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 15:00, pe Cluj Arena, primul meci din returul ligii secunde, cu CSM Reșița.

Reșițenii s-au impus în meciul tur din prima etapă a sezonului competițional 2019-2020 cu scorul de 2-0, formația universitară fiind pregătită la acea vreme de Cristian Dulca și Mircea Cojocaru.

Pe lângă faptul că o victorie i-ar aduce Universității Cluj 26 de puncte în clasament și ar urca câteva locuri în clasament, confruntarea de sâmbătă are și o miză de suflet pentru fani, care pregătesc o coregrafie impresionantă pentru a marca împlinirea a 100 de ani de la înființarea clubului.

Suporteri au promovat intens în aceste zile meciul de sâmbătă cu Reșița, afișând diferite bannere cu mesaje de mobilizare pentru a chema lumea la stadion.

„De 100 de ani îs bolund… după U”, „Fă-te fercheș, ia-ți muierea și plozii și hai la stadion”, „Musai să vii sâmbătă la meci, batăr c-om mere!”, au fost câteva dintre mesajele fanilor șepcilor roșii.

Universitatea Cluj ocupă locul 11 în clasament, cu 23 de puncte, având cinci victorii, 8 egaluri și cinci înfrângeri în actuala stagiune. Studenții vin după două remize, 0-0 cu ASU Politehnica Timișoara și 1-1 cu Turris Măgurele, o victorie cu 2-1 în fața Concordiei și alte două remize (1-1 cu Rapid, respectiv 1-1 cu UTA Arad).

Vasile Manu

10 ani de experiență în presă. Am scris și scriu în continuare și pentru eClujeanul.ro din luna iulie 2012, foaiatransilvana.ro și clujulpolitic.ro. Am acoperit toate domeniile de activitate, politic, social, administrativ, iar din iunie 2019 sunt în slujba sportului din Cluj odată cu înființarea sportulclujean.ro.

Learn More →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *