Falub trage semnalul de alarmă înaintea meciului cu CSM Reșița: „Va fi un meci mai dificil pentru că cei de la Reșița au o calitate individuală mult mai bună decât ASU POLI Timișoara”

După antrenamentul Universității Cluj de astăzi dinaintea meciului cu CSM Reșița, jucătorii și staff-ul tehnic au participat la expoziția organizată de fanii „Șepcilor Roșii” de la BT Arena. Antrenorul Adrian Falub a oferit și câteva declarații cu privire la meciul de sâmbătă, 30 noiembrie, de pe Cluj Arena, cu CSM Reșița, de la ora 15:00.

„Va fi un meci mai dificil pentru că cei de la Reșița au o calitate individuală mult mai bună decât cei de la ASU POLI Timișoara. Și au un antrenor cu mai multă experiență (n.r. Dorinel Munteanu), care chiar dacă a venit de mai puțin timp și-a pus amprenta asupra jocului. Din punctul acesta de vedere poate că nu au organizarea celor de la Poli Timișoara, dar au o calitate individuală mult mai bună„, a precizat tehnicianul.

Referitor la situația jucătorului Vlad Mihalcea, Falub a clarificat situația jucătorului: „Mihalcea vine după o accidentare și se pregătește normal cu echipa de două săptămâni, iar mâine va fi în lot, însă vom vedea dacă îl vom folosi sau nu”, a punctat antrenorul.

În legătură cu expoziția, acesta s-a exprimat astfel: „Sunt obișnuit cu activitățile organizației. Știu că sunt creativi și au o fantezie aparte, iar ca suporteri au o anumită  unicitate. Pentru mine „U” Cluj este clubul la care am crescut și pe care îl iubesc”.

Întrebat dacă are vreun mentor în antrenorat, Adrian Falub a mărturisit: „Eu nu am mentori în antrenorat, dar am oameni pe care îi respect foarte mult și de la care ai de învățat, care au experiență, cum ar fi Ioan Andone sau Cosmin Olăroiu. Eu m-am apucat de antrenorat ca să organizez această echipă și sunt mulțumit că sunt la această formație și nu mă gândesc la vreo echipă ca  Real Madrid”. Cu privire la componența lotului de mâine, Falub precizează că: „În afară de Florescu și Goga care sunt accidentați, restul echipei este aptă de joc”, a mai precizat antrenorul Universitatii.

Text: Cătălin Stroia si Adelina Vedinas

Stroia Cătălin

Toate articolele →

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *